Over BMV.foto / Marijn van ’t Veer

BMV.foto is Marijn van ’t Veer, architectuur- en interieurfotograaf. Stijlvol, transparant, strak maar nooit klinisch, zo is mijn werk te omschrijven.

Elk gebouw en elke ruimte is anders, en uniek. Of het nu gaat om een werkplekomgeving, een huis, een hotel of een luxe jacht, elk interieur benader ik als individueel geheel. Door kennis, ervaring en gevoel voor esthetiek doorzie ik snel de ziel van een ruimte. Met kennis van zaken breng ik die vervolgens in beeld.

Voorbereiding staat bij mij centraal. Als fotograaf ben ik ook ontzorger en probleemoplosser. Ik weet waar ik naar toe ga, en doe research naar de intenties van de ontwerper. Mijn werk is immers een interpretatie van het zijne/hare. Op locatie werk ik zonder de dagelijkse gang te verstoren, en hoewel een deel van mijn werk bestaat uit stylen laat ik de situatie achter zoals ik hem aantrof en na de shoot lever ik vlot het beeldmateriaal.

Naast fotografie lever ik ook diensten als 360° fotografie en video.

Mijn opdrachtgevers zijn onder andere:
Colliers International | Van Assem Interieurbouw | Universiteit Leiden | ProQR Therapeutics

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de FotoVakschool te Amsterdam, en sinds 2013 werk ik als professioneel fotograaf. Sinds 2014 ben ik VOL-VCA gecertificeerd, en kan ik dus werken op plekken met beperkte toegang, zoals bouwplaatsen, scheepswerven etc. Ik ben lid van DuPho.

Mijn autonome werk is te zien op www.marijnvantveer.com

bmv-facebookbmv-linkedinBlink-Marijn-van-t-VeerBMV.foto instagram

+31 6 29 481 251
marijn@bmv-foto.eu

 

BTW no. NL195303696B01 • KvK no. 58065504 • IBAN: NL10 RABO 0385 8396 85